Gordijnen confectioneren in Hoogezand

Huizing Meubelstoffering is een gordijnenconfectiebedrijf welke een zeer breed programma van confectiemethoden heeft. Wij confectioneren gordijn- en vitragestoffen, dat alles met de hoogst mogelijke kwaliteit en service. Als het gaat om het confectioneren van gordijnstoffen is bij ons atelier letterlijk alles mogelijk. Gordijnen voor ronde, driehoekige, toog of dakramen zijn ook geen probleem. Hoe raar de vorm van het raam dan ook mag zijn een oplossing wordt altijd aangeboden.

  • Enkele plooi
  • Vlinderplooi
  • Triploplooi
  • Platte plooi
  • Champagne plooi
  • Zeilring met plooi

Moltoneren

Het is ook mogelijk om gordijnen te laten moltoneren. Hierbij wordt een tussenvoering van molton gebruikt. In de winter houden ze de kou buiten en in de zomer de hitte. Ze ogen het fraaiste wanneer ze tot op de grond hangen en zijn zeer goed toepasbaar in het luxe interieur. Bij ramen met enkel glas zorgt een gewatteerde voering voor isolatie.

Voering

Voering heeft vele praktische voordelen. Een gevoerd gordijn verlengt de levensduur van de meeste gordijnen, isoleert beter en geeft een grotere mate van privacy. Daarnaast ziet het gordijn er professioneler uit en blijft langer in vorm. Ook de kleuren van de stof worden behouden en beter getoond door de bescherming en achtergrond van voering.

Bij Huizing Gordijnenatelier is alles mogelijk

Aan u de keus welke afwerking het best bij zijn doelgroep past. De band bovenin kan variëren van 6 tot 20 cm de zomen van 3 tot wat u wilt, enkel of dubbel. De gordijnen worden gemaakt met kleurend garen. Een in-between is een gordijn dat wat dikker is dan de traditionele vitrage maar dunner dan overgordijnstof. Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen vitrage wensen maar ook niet de dichtheid van overgordijnstof willen hebben.‚Äč

Alle mogelijke bevestigingsmaterialen wordt voor uw specifieke maat uitgevoerd. Wilt u embrassen laten confectioneren, rechte embrasse, banaan-embrasse, drie/vier vlecht embrasse of piping op banaan embrasse het wordt allemaal voor u geregeld. Ook het maken van luxe confectie met inslagringen en zeilringen zijn voor ons dagelijkse bezigheden.