Huizing Meubelstoffering

Meubels stofferen in Hoogezand

Huizing Meubelstoffering is het oudste onderdeel van Huizing Beheer bestaat al sinds 1932. Het jaar waarin de stichter van het bedrijf, Evert Huizing voor zichzelf begon als meubelstoffeerder.

Tot op de dag van vandaag zijn wij een gevestigde naam op gebied van het meubels stofferenMet ruime ervaring door de jaren opgebouwd is het stofferen van zowel moderne als klassieke meubelen een dagelijks voorkomende bezigheid. Het herstellen of vernieuwen van interieurs van bijvoorbeeld Oldtimers is voor ons ook geen probleem.

Herstofferen van kantoormeubelen door Huizing Meubelstoffering

Grote bedrijven en ziekenhuizen mogen we tot onze klanten rekenen voor het herstofferen van onder andere kantoormeubelen. Kwaliteitstaat staat bij ons altijd voorop. Daar zijn we zeer trots op en dat willen we graag zo houden. Uw vloeren krijgen ook de volle aandacht als het gaat om stofferen. De industrie en overheden van de provincie Groningen maken herhaaldelijk gebruik van onze stoffeerwerkzaamheden. Wij zijn de nationale en internationale verwerker van het unieke product van Vloerprints. Dit is het projectvinyl Eternal van Forbo, maar dan met uw eigen unieke print. 

Klassieke stoffering

Het restaureren en herstofferen wordt gedaan bij alle soorten meubelen. Het fineren, politoeren en vernieuwen van uw verenpakket behoort ook tot één van de opties.  

Klassieke stoffering

Moderne stoffering

Van modern stofferen is er pas sprake wanneer meubels met moderne materialen en technieken zijn opgebouwd of afgewerkt. Modern stofferen is van toepassing op verschillende meubelen. 

Moderne stoffering