Huizing Scheepstoffeerderij

Scheepstoffering in Hoogezand

Werkwijze

Wij staan bekend om uitstekende service, betrouwbare levering en flexibele opstelling. De capaciteit om grote, complexe orders te verwerken is aanwezig. Ook spelen we snel in op onverwachte wensen. Scheepsstoffering is precisiewerk, een vak dat slechts weinigen onder de knie hebben. Er is genoeg deskundig personeel aanwezig, dat in eigen huis is opgeleid volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Zij beheersen het vakmanschap tot in de details. 

Deskundig advies

Bij een bezoek aan de showroom, kunt u rekenen op een deskundig advies. U wordt wegwijs gemaakt in de vele combinaties van kleuren en stoffen. Op uw gemak bekijkt u de stalen, het zitcomfort en de hardheden van de kussens uittesten. Daarbij krijgt u goede voorlichting over de materialen, zodat u weet waarvoor u kiest. Zonodig brengen we een bezoek aan uw schip. Niet alleen om de maten op te nemen, maar ook om u ter plaatse te adviseren. Vervolgens krijgt u altijd een heldere offerte.

Een compleet nieuwe inrichting nodig? Dan slaagt u ongetwijfeld bij Huizing Scheepstoffering. Op onze afdeling meubelstofferen worden alle typen banken en zitmeubilair, zowel voor binnen als op het dek gestoffeerd. Daarnaast verzorgen wij onder andere de vloerbedekking, gordijnen en sierkussens voor uw schip. Tot slot wordt er alles geleverd voor uw slaapcomfort. Variërend van maatwerkmatrassen en -lattenbodems tot passend beddengoed en spreien.

Zeilschip of motorjacht? Vijfhoekige ramen of een rond bed? Geen probleem, wij maken het perfect passend. Voor jachten in alle soorten en maten wordt er een complete interieurstoffering op maat geleverd. Of het nu om een sportieve exclusieve grandeur gaat of een meer behoudende stoffering, u vindt het allemaal terug in onze uitgebreide collecties. De materialen zijn geselecteerd op hoogwaardige eigenschappen, zoals duurzaamheid en lichtechtheid. Naast de gangbare collecties, heeft u ruime keuze uit een ruim aanbod van superieure topmerken.