Alles voor vitrages in Hoogezand

Vitrage speelt een zeer veelzijdige rol in uw interieur. Stoffen voor vitragegordijnen zijn nu in veel gevarieerde materialen en leuke kleurenpatronen verkrijgbaar. Door de nieuwe designs hebben ze vaak de functie van een overgordijn overgenomen. Bij gebruik van een dubbele laag zijn ze vaak zeer bijzonder van uitstraling. Er zijn natuurlijk ook nog de klassieke vitrage, voor het klassieke interieur. Zo is er voor elk interieur een passende stof te vinden. 

Nieuwe stoffencollecties geven u meer keus

Vitrage kan op verschillende manieren worden opgehangen, bijvoorbeeld aan een roede, een staaldraad of een gordijnrails. Wij confectioneren de complete collectie vitrage van onder andere de volgende merken JAB, Ado, Eijffinger, Vriesco, Unland, Egger, Elvo, Kobe, Your edition, Holland haag, De Ploeg, Artelux en Toppoint.

Met de nieuwste stoffencollecties laten wij wederom zien een echte voorloper te zijn op de trends en uniek in haar ontwerpen en kleurkeuze. De kleuren variëren van fris en vrolijk tot natuurlijk, diep en warm. Spannende stoffen en verschillende effecten zorgen voor een onverwachtse collectie gordijn- en meubelstoffen.