Huizing Meubelstoffering - de professionele meubelstoffeerder in Groningen

Is uw interieur toe aan een make-over, maar zijn uw meubels nog wel goed? Ontdek de magie van Huizing Meubelstoffering uit Hoogezand. Middels stoffering krijgen uw meubels een nieuw leven en ziet uw interieur er weer sprankelend uit. Meubels die in onze handen komen, voorzien we op deskundige wijze van nieuwe bekleding. Daarbij kiezen we voor kleding die past bij het oorspronkelijk meubelontwerp. Natuurlijk kiest u voor de aanpak door een professionele meubelstoffeerder.


Waarom u kiest voor een stoffeerder

Meubels stofferen is vakmanschap en laat u daarom over aan een specialist. Als stoffeerder hebben we kennis en inzicht in de verhoudingen van meubels én weten hoe we de bekleding op de juiste wijze moeten aanbrengen. Trends en stijlen houden we nauwlettend in de gaten zodat we u te allen tijde kunnen voorzien van een professioneel advies. Voor ieder project in Groningen gaan we op zoek naar een passende oplossing.


Klassieke en moderne stoffering

Als meubelstoffeerder zijn we thuis in zowel moderne als klassieke stoffering. Zo brengen we antieke meubels weer in originele staat én voorzien we moderne designmeubelen van nieuwe bekleding. Kwaliteit, service en oprechte aandacht voor u als klant staan bij ons centraal. Benieuwd wat we als stoffeerder voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, want we komen graag bij u langs in Groningen voor advies op maat.