Gordijnen op maat maken nabij Groningen

We zijn als bedrijf al actief sinds 1932. We begonnen aanvankelijk met stofferen, maar sinds 1980 hebben we ook een gordijnenatelier. Vanaf 1980 hebben we al verschillende projecten tot een goed eind gebracht en daarom zijn we uw perfecte partner.

 

Wilt u graag gordijnen laten maken in Groningen? Dan bent u bij Huizing Gordijnenatelier op de juiste plaats. Met prachtige gordijnen geeft u elk interieur een boost. Maar waarom is het verstandig om voor ons te kiezen?

We bedienen verschillende doelgroepen

We zijn trots op het feit dat we een brede klantenkring hebben. In de eerste plaats bedienen wij projectinrichters. Voor projectleiders is het vaak een uitdaging om passende raamdecoratie voor woningen te vinden. We voorzien ze dan ook van vakkundig advies en denken altijd met ze mee. Maar ook binnenhuisarchitecten en verkopers van raamdecoratie kunnen bij ons terecht. Neem een kijkje in onze galerij om een beeld te krijgen van onze projecten.

Hoogwaardige kwaliteit en een geweldige service

Vrijwel alle ruimtes zijn anders opgebouwd en om die reden is het lastig om passende raamdecoratie te vinden. In ons gordijnenatelier gebruiken we echter verschillende confectiemethoden. We maken dan ook gordijnen voor verschillende raamvormen. Schakel ons ook in voor bijzondere raamvormen, zoals driehoekige ramen en dakramen. We gebruiken de beste materialen voor de gordijnen, zodat u lang van de raamdecoratie kunt genieten. U profiteert bovendien van een uitstekende service. Onze klantenservice staat ook na de bestelling voor u klaar.

 

Maar u kan ook bij ons terecht voor andere diensten dan alleen gordijnen laten maken. Denk aan scheepsstoffering en meubelstoffering. Wilt u meer informatie over onze diensten en de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.