Jarenlange ervaring!
Sinds
1932

Gordijnatelier voor projectmatige gordijnconfectie


In het gordijnatelier van Huizing in Hoogezand vindt u nog echt maatwerk. Wij leveren op maat gemaakte gordijnen op grote schaal aan klanten door heel Nederland, variërend van woonwinkels tot projectmatige opdrachten. Huizing heeft hierbij alle facetten in huis: naast het confectioneren van gordijnen kunnen wij ook op grote (projectmatige) schaal de vloer verzorgen.

Bij Huizing begrijpen we dat elk project uniek is, met specifieke eisen en behoeften. Onze jarenlange ervaring in gordijnconfectie stelt ons in staat om onze klanten deskundig te adviseren en op maat gemaakte oplossingen te bieden, ongeacht de complexiteit van de vereisten. In de gezondheidszorg is hygiëne bijvoorbeeld van het grootste belang. Onze gordijnen voor ziekenhuizen zijn ontworpen met het oog op gemakkelijk onderhoud en reiniging. Ze voldoen aan strenge bacteriële eisen en kunnen eenvoudig worden gewassen, waardoor een schone en veilige omgeving wordt gegarandeerd. In de scheepsbouwsector spelen veiligheid en brandveiligheid dan weer een cruciale rol. Aan welke praktische eisen uw gordijnen ook moeten voldoen, bij Huizing krijgt u niet alleen gordijnen van topkwaliteit, maar ook deskundig advies. We begrijpen dat praktisch gebruik essentieel is, en we staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste gordijnen voor uw specifieke toepassing.

Gordijnconfectie begint bij een goed gesprek en een offerte. Vraag direct een offerte bij ons aan!

Perfectie in gordijnconfectie, hoe bereiken we dat?

Zo werkt ons gordijnatelier

Eén van de eerste en belangrijkste stappen is het bepalen van het type gordijn en de stof. Verschillende gordijnen en stoffen hebben verschillende praktische en esthetische kenmerken. Afhankelijk van het beoogde gebruik en vooraf vastgestelde eisen geven we advies over de mogelijkheden. Zo denken we bijvoorbeeld mee over hygiënische aspecten, brandwerendheid, certificeringen en natuurlijk de wensen van de klant. Ook ontzorgen we onze klanten met het inmeten van de gordijnen.

In ons gordijnenatelier in Hoogezand knippen onze gordijnspecialisten de stoffen op maat, confectioneren deze en brengen waar nodig de plooien aan. Onze gordijnmakers kunnen bijvoorbeeld een enkele plooi, vlinderplooi, dubbele vlinderplooi of retourplooi aanbrengen. Tevens worden de gordijnen in deze stap voorzien van verstelbare kunststof haakjes. Daarnaast is het mogelijk om de gordijnen van ingeslagen zeilringen in diverse kleuren en maten te voorzien. In sommige gevallen wordt er gekozen voor wave gordijnen, compleet met bijbehorende runners voor vele type rails.

Bij Huizing nemen we de laatste zorgzame stappen om uw gordijnen voor te bereiden op transport. Na voltooiing worden ze zorgvuldig gestoomd en ingepakt, zodat ze in perfecte staat bij u aankomen. Uw tevredenheid staat centraal in alles wat we doen.

Ons toegewijde montageteam staat voor u klaar om de nieuwe gordijnen professioneel op te hangen op uw locatie. Indien gewenst, kunnen we deze service ook combineren met het leggen van nieuwe vloeren, alles voor uw ultieme gemak en tevredenheid.

Huizing is uw betrouwbare partner: gordijnconfectie met meer dan 90 jaar ervaring
Projecten waar we trots op zijn

Bekijk ons vakwerk

Van ziekenhuizen en schepen tot projectmatige woningbouw: Huizing is al meer dan 90 jaar uw vertrouwde partner voor gordijnstoffering. We werken nauw samen met woonwinkels, architecten en projectleiders voor grootschalige stofferingsprojecten om ieder interieurproject succesvol te maken! Bekijk hier enkele van onze mooie gordijnprojecten.

Bekijk onze projecten
De beste materialen

Onze betrouwbare merken