Huizing, een familiebedrijf met vier generaties ervaring in stoffering


Jarenlange ervaring!
Sinds
1932

Huizing is een familiebedrijf met een trotse geschiedenis die teruggaat tot 1932. Inmiddels zijn we al toe aan de vierde generatie, wat getuigt van onze toewijding en passie voor ons vak. Bij Huizing draait alles om het leveren van hoogwaardige stoffeer- en interieuroplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden. In 1932 begon ons verhaal als een bescheiden stoffeerderij in Hoogezand, waar vakmanschap en aandacht voor detail centraal stonden. Sindsdien hebben we ons voortdurend ontwikkeld en uitgebreid, met als resultaat een bloeiend familiebedrijf dat zich specialiseert in meubelstoffering, scheepsstoffering, gordijnen, zonwering, en projectvloeren.

Bij Huizing geloven we in de kracht van vakmanschap. Meer dan 90 jaar ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit en eerlijk advies de sleutels zijn tot tevreden klanten. Ons team bestaat uit meer dan 35 gespecialiseerde vakmensen die hun ambacht tot in de fijnste puntjes beheersen. Of het nu gaat om het herstofferen van een geliefd meubelstuk, het stijlvol inrichten van een luxe jacht, of het stofferen van een grootschalig bouwproject, wij garanderen altijd topkwaliteit. Wat ons echt uniek maakt, is ons vermogen om een totaalpakket van expertise te bieden. In onze eigen werkplaats en gordijnatelier in Hoogezand creëren we dagelijks maatwerkoplossingen voor onze klanten.

Al vier generaties lang toonaagevend in projectstoffering
Wij werken met grootse aantallen

Onze werkwijze

Offerte aanvragen

Ieder succesvol stofferingsproject begint met een offerteaanvraag via onze website. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn!

Adviesgesprek

Eén van onze belangrijkste succesfactoren is het geven van transparant en eerlijk advies. Daarom geven we altijd onze mening en doen we er alles aan om van uw project een succes te maken. Tijdens een uitgebreid adviesgesprek komen we bij u op locatie of kunt u bij ons langskomen in onze showroom, waar we u alle verschillende stoffen en vloeren kunnen laten zien en voelen.

Vakkundige uitvoering van onze expertises

In deze stap gaan we aan de slag met het uitvoerende werk. Dit kan variëren van meubelstoffering, scheepsstoffering, gordijnen, zonwering, tot projectvloeren of een combinatie van deze.

Langdurige relatie met onze klanten

Wij merken dat tevreden klanten altijd terugkomen. Daarom streven wij naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en een voortdurende inzet om aan hun verwachtingen te voldoen.

Wij werken met grootse aantallen

Onze teller blijft lopen!

1200

Banken

Hebben een nieuw leven gekregen

4000

Km vloer

Hebben wij vakkundig mogen leggen

2402

Km gordijn

Is door onze fabriek gegaan