Jarenlange ervaring!
Sinds
1932

Projectvloeren


Bij Huizing staat maatwerk centraal, en dit geldt ook voor onze projectvloeren. Of het nu gaat om grootschalige projecten in de scheepsbouw, zakelijke panden, of particuliere woningen, wij leveren vloeroplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Met meer dan 90 jaar aan expertise bieden wij eerlijk advies en kwaliteitsproducten.

Onze projectvloeren zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij spelen naast een uitvoerende ook een adviserende rol en begrijpen dat de keuze van vloeren afhangt van de specifieke eisen. Sommige vloeren zijn krasgevoeliger dan andere, en we geven eerlijk advies om ervoor te zorgen dat uw vloer praktisch en duurzaam is.

Projectvloeren bij Huizing

Zo maken wij onze vloeren op grote schaal

We beginnen met een gedetailleerde inspectie en meting van de ruimte om de juiste vloeroplossing te berekenen.

Bij Huizing begrijpen we dat elke ruimte unieke behoeften heeft. Daarom voorzien wij u van eerlijk advies over het juiste vloertype, de benodigde egaline, geluidsreductiemogelijkheden en andere relevante overwegingen. Onze gouden combinatie van vloeren, gordijnen en zonwering zorgt voor een integrale benadering van uw interieur.

Ons ervaren installatieteam zorgt voor een professionele en nauwkeurige plaatsing van uw nieuwe vloer. Met hoogwaardige materialen en expertise stellen we uw tevredenheid voorop.

Bij de afronding van uw project plaatsen we plinten en voeren we een grondige eindcontrole uit. Elk detail wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat uw nieuwe vloer voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Meer dan 90 jaar ervaring, altijd het beste advies voor uw interieur!
Projecten waar we trots op zijn

Bekijk ons vakwerk

Bij Huizing staan we volledig achter onze producten en advies. We nemen alles in overweging, van de juiste vloertype tot de benodigde voorbereidingen, zoals egaline en geluidsisolatie. Of het nu gaat om een vochtige ruimte, een kantoorpand, of een drukbezochte ruimte, wij bieden eerlijk advies en hoogwaardige vloeroplossingen. Bekijk hier enkele van onze succesvolle projectmatige vloeren en laat u verrassen door onze expertise en ervaring.

Bekijk onze projecten
De beste materialen

Onze betrouwbare merken