Jarenlange ervaring!
Sinds
1932

Zonwering


Bij Huizing staat maatwerk centraal, en dit geldt ook voor onze zonweringsoplossingen. Wij produceren zelf een breed scala aan zonweringsproducten, variërend van rolgordijnen tot plissés en duettes. Onze eigen productiefaciliteit stelt ons in staat om flexibele, snelle, en kostenefficiënte oplossingen te bieden, allemaal rechtstreeks uit ons eigen atelier.

Onze specialiteiten omvatten onder andere rolgordijnen, plisségordijnen en duettes. We produceren rolgordijnen in diverse varianten, waaronder rolgordijnen in frames die eenvoudig te installeren zijn zonder boren in kozijnen. Onze plisségordijnen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kunnen ook in frames worden geleverd voor een moeiteloze bevestiging. Daarnaast bieden we duettes, inclusief losse cassettes, die een kosteneffectieve en snelle oplossing bieden. Bovendien hebben we een waardevol partnerschap met KeJe, waaraan we zonwering als halffabricaat leveren.

Wij leveren rechtstreeks vanuit ons atelier en bieden een volledig assortiment van zonweringproducten zonder tussenliggende stappen. Of het nu gaat om rolgordijnen, plissés, duettes, of andere zonweringproducten, wij hebben het in huis. Tevens volgen wij de nieuwste trends in zonwering op de voet. Zonwering met ingebouwde zonnecellen is een opkomende trend, waardoor boren in kozijnen overbodig wordt en bediening via een app mogelijk is, zonder kabels of extra apparaten. Automatisering wordt steeds belangrijker, en wij blijven vooroplopen in deze ontwikkelingen.

Bij Huizing bieden we niet alleen standaard zonweringsoplossingen, maar ook een totaalpakket dat u bijna nergens anders vindt. We zijn gespecialiseerd in het leveren van gestoffeerde oplossingen voor nieuwbouwprojecten en bieden tevens maatwerk voor meubelstoffering.

Zonwering bij Huizing

Zo maken wij onze maatwerk zonwering

Het begint met een gedetailleerde meting van uw raam. Ons team zorgt ervoor dat de afmetingen nauwkeurig worden genomen, zodat uw zonwering perfect past.

Gebaseerd op uw specifieke behoeften en wensen voorzien wij u van deskundig advies. We bespreken de optimale zonweringsoplossing en kunnen u adviseren over automatiseringsopties, zodat uw zonwering naadloos aansluit bij uw levensstijl.

In ons eigen geavanceerde atelier wordt uw zonwering op maat vervaardigd. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken om duurzaamheid en kwaliteit te waarborgen.

Ons ervaren installatieteam staat garant voor een professionele en nauwkeurige installatie van uw zonwering. Ze zorgen ervoor dat alles perfect wordt gemonteerd en correct functioneert.

Voordat we uw zonwering opleveren, voeren we een grondige eindcontrole uit. We controleren elk detail om er zeker van te zijn dat alles aan onze hoge standaarden voldoet. Pas wanneer we volledig tevreden zijn met het resultaat, wordt uw zonwering aan u overhandigd.

Maatwerk zonwering van Huizing, nauwkeurig tot in elk detail.
Projecten waar we trots op zijn

Bekijk ons vakwerk

Bij Huizing hebben we een diepgeworteld geloof in perfectie en maatwerk. We nodigen u uit om de mogelijkheden van zonwering op maat te ontdekken en te profiteren van meer dan 90 jaar aan expertise in ons vakgebied. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen. Bekijk een greep uit onze afgeronde zonwering projecten.

Bekijk onze projecten
De beste materialen

Onze betrouwbare merken