Gordijnen met de hoogste kwaliteit in Hoogezand

Contact

Gordijnenatelier

Huizing Gordijnenatelier is een modern en goed geoutilleerd atelier dat in 1980 is ontstaan als nevenactiviteit van Huizing Meubel- en Scheepsstoffering. Hier confectioneren wij hoogwaardige overgordijnen, vitrages, draperieën, vouw- en paneelgordijnen. De klantenkring bestaat onder andere uit project- en woninginrichters alsmede uit binnen- en buitenhuisarchitecten in Hoogezand en omstreken.

Speciaal werk is in het atelier dan ook zeker geen uitzondering. U krijgt altijd professioneel advies op het gebied van raamdecoratie. Het halen en brengen van uw opdrachten gebeurt op vaste dagen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Gordijnen

Huizing Meubelstoffering is een gordijnenconfectiebedrijf met een zeer breed programma van confectiemethoden. Wij confectioneren gordijn- en vitragestoffen met de hoogst mogelijke kwaliteit en service. Als het gaat om het confectioneren van gordijnstoffen is bij ons atelier letterlijk alles mogelijk. Gordijnen voor ronde, driehoekige, toog- of dakramen zijn ook geen probleem. Hoe raar de vorm van het raam dan ook mag zijn, een oplossing wordt altijd aangeboden.

  • Enkele plooi 
  • Vlinderplooi 
  • Triple plooi 
  • Platte plooi
  • Champagneplooi
  • Zeilring met plooi
Huizing Meubelstoffering Hoogezand

Moltoneren

Het is ook mogelijk om gordijnen te laten moltoneren. Hierbij wordt een tussenvoering van molton gebruikt. In de winter houden ze de kou buiten en in de zomer de hitte. De gordijnen ogen het fraaiste wanneer ze tot op de grond hangen. Daarnaast zijn de gordijnen zeer goed toepasbaar in het luxe interieur. Bij ramen met enkel glas zorgt een gewatteerde voering voor isolatie.

Huizing Meubelstoffering Hoogezand

Voering

Voering heeft vele praktische voordelen. Een gevoerd gordijn verlengt de levensduur van de meeste gordijnen, isoleert beter en geeft een grotere mate van privacy. Daarnaast ziet het gordijn er professioneler uit en blijft hij langer in vorm. Ook de kleuren van de stof worden behouden en beter getoond door de bescherming en achtergrond van voering.

Bij Huizing Gordijnenatelier is alles mogelijk

Aan u de keus welke afwerking het best bij u past. De band bovenin kan variëren van 6 tot 20 cm, de zomen van 3 cm tot wat u wilt. U kunt zelf kiezen of u enkele of dubbele afwerking wenst. De gordijnen worden gemaakt met kleurend garen. Een in-between is een gordijn dat wat dikker is dan de traditionele vitrage, maar dunner dan overgordijnstof. Het is een ideaal soort gordijn voor diegenen die geen vitrage wensen, maar ook niet de dichtheid van overgordijnstof willen hebben.

Alle mogelijke bevestigingsmaterialen worden in uw specifieke maat uitgevoerd. Wilt u embrassen laten confectioneren, rechte embrasse, banaan-embrasse, drie/vier vlecht-embrasse of piping op banaan-embrasse, het wordt allemaal voor u geregeld. Ook het maken van luxe confectie met inslagringen en zeilringen zijn voor ons dagelijkse bezigheden.

Vitrage

Vitrage kan op verschillende manieren worden opgehangen, bijvoorbeeld aan een roede, een staaldraad of een gordijnrails. Wij confectioneren de complete collectie vitrage van onder andere de volgende merken: JAB, Ado, Eijffinger, Vriesco, Unland, Egger, Elvo, Kobe, Your edition, Holland haag, De Ploeg, Artelux en Toppoint.

Nieuwe stoffencollecties geven u meer keus

Met de nieuwste stoffencollecties laten wij wederom zien een echte voorloper te zijn op de trends en uniek in haar ontwerpen en kleurkeuze. De kleuren variëren van fris en vrolijk tot natuurlijk, diep en warm. Spannende stoffen en verschillende effecten zorgen voor een onverwachte collectie gordijn- en meubelstoffen.