De ervaren stoffeerder in regio Haren

Contact

De professionele stoffeerderij nabij Haren en Veendam


Wilt u uw meubels opnieuw laten stofferen, of bent u op zoek naar mooie gordijnen en vitrages? Kies dan voor Huizing Meubelstoffering, uw ervaren stoffeerder. Al sinds 1932 houden wij ons voor de hele regio Veendam zowel als Haren dagelijks bezig met het herstellen en vernieuwen van versleten stoelen en banken. Hierdoor hebt u in ons atelier in Hoogezand altijd een ruime keuze uit een grote collectie meubelstoffen, die geschikt zijn voor zowel moderne als klassieke meubels. Kies een mooie stof uit, en gun uw favoriete meubelstuk een tweede leven! Onze stoffeerder maakt het graag en goed voor u in orde, inclusief elk ander binnenwerk van uw meubel zoals koudschuim, latex comforel, of het vervangen van het verenpakket.

Kwaliteit staat voorop

Als stoffeerder in de regio van Haren en Veendam stofferen wij ook kantoormeubilair en kunnen wij zelfs een compleet nieuwe inrichting voor uw schip realiseren. Dit kan in leder, of in een andere sterke stof waar u vele jaren van kunt genieten. Uiteraard wordt alles tot in de kleinste details afgewerkt. Daarnaast herstellen en vernieuwen wij ook interieurs van oldtimers. Als het om stofferen en restaureren gaat, zijn onze specialisten van alle markten thuis! Bij onze projecten gebruiken we vernieuwende technieken en eigentijdse materialen. Wij werken vaak in opdracht van woninginrichters , architecten en scheepswerven over het hele land.

Uw gordijnenatelier op korte afstand van Veendam of Haren

Mooie en perfect passende gordijnen maken uw interieur helemaal af. In ons atelier confectioneren wij tevens de mooiste overgordijnen, vitrages, draperieën, en paneel- en vouwgordijnen in elke gewenste maat. Wij bieden een uitgebreid programma van confectiemethoden. Zo kunt u kiezen voor diverse soorten plooien en afwerkingen. Of misschien is een moderne in-between precies de raamdecoratie waar u naar op zoek bent. Kom eens langs in de showroom van Huizing Meubelstoffering voor een professioneel advies, en om onze prachtige stoffen te bekijken. Ook kunt u bij ons terecht voor duettes, Plissés en rolgordijnen uit eigen productie!