Uw meubelstoffeerder in Hoogezand

Contact

Meubels bekleden in Hoogezand

Huizing Meubelstoffering is het oudste onderdeel van Huizing Beheer en bestaat al sinds 1932. Dit is het jaar waarin de stichter van het bedrijf, Evert Huizing, voor zichzelf begon als meubelstoffeerder. Tot op de dag van vandaag zijn wij een gevestigde naam op het gebied van meubels stofferen. Met ruime ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd, is het stofferen van zowel moderne als klassieke meubels een dagelijkse bezigheid. Het herstellen of vernieuwen van interieurs van bijvoorbeeld oldtimers is voor ons ook geen probleem.

Herstofferen van kantoormeubels door Huizing Meubelstoffering

Grote bedrijven en ziekenhuizen mogen we tot onze klanten rekenen voor het herstofferen van onder andere kantoormeubels. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden. De industrie en overheden van de provincie Groningen maken regelmatig gebruik van onze stoffeerwerkzaamheden. Uw vloeren krijgen ook de volle aandacht als het gaat om stofferen. Wij zijn de nationale en internationale verwerker van het unieke product vloerprints. Dit is zoals het projectvinyl Eternal van Forbo, maar dan met uw eigen unieke print.

Huizing Meubelstoffering Hoogezand

Meubels klassiek stofferen

Een meubel is meer dan een gebruiksvoorwerp. U bent eraan gehecht omdat de pasvorm, design of stoffering u aanspreekt. Het kan ook zijn dat uw meubel antiek is of een traditie heeft binnen de familie. En dan komt de dag dat de slijtage te opvallend wordt. Tijd om de specialist erbij te halen.


Het gebruik van materialen zoals paardenhaar en zeegras, jutte singelbanden en staaldraad veren zorgen ervoor dat uw stukje antiek weer in originele staat komt. Ook is er de mogelijkheid om antieke meubels aan deze tijd aan te passen. Het fineren en politoeren van uw meubels maken wij voor u in orde, net zoals het vernieuwen van uw verenpakket.

Er is genoeg ervaring in huis op het gebied van het restaureren en herstofferen van meubels. Wij hebben voor alle soorten meubels een passende oplossing bij Huizing Meubelstoffering. Denkt u maar eens aan een Biedemeierstoeltje of een Chesterfield-bankstel, een antieke bureaustoel of een antiek Lodewijkstoeltje. Te veel om op te noemen!

Huizing Meubelstoffering Hoogezand

Modern stofferen

Er is sprake van modern stofferen wanneer meubels zijn gebouwd en afgewerkt met moderne materialen en technieken. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het stoffeerderijvak en niet stil te blijven staan. Wij gebruiken vernieuwende materialen en technieken om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.


Uw moderne designmeubels worden voorzien van nieuwe of andere bekleding. Er staat een ruime collectie stoffen van vooraanstaande ontwerpers voor u ter beschikking. Na stoffering zullen uw moderne meubels weer helemaal up-to-date zijn.

Het uitgangspunt bij modern stofferen is altijd het originele ontwerp. Stoffering en vullingen kunnen door herstoffering of gebruik misvormd zijn. Aan de hand van oude foto’s of publicaties worden zij weer in de originele vorm teruggebracht. In de showroom hebben we diverse collecties met stoffen die hiervoor zeer geschikt zijn.