Hoogwaardige rolgordijnen in Hoogezand

Contact

Rolgordijnen

Bij Huizing Meubelstoffering kunt u kiezen uit een breed assortiment van rolgordijnen. U kunt kiezen uit twin(duo)rolgordijnen, unirolgordijnen, verduisterende rolgordijnen of rolgordijnen bedrukt met een motief.


Onze rolgordijnen zijn leverbaar in een breedte tot 300 cm en ze worden allemaal vakkundig verwaardigd in onze eigen hoogwaardige fabriek. Wij maken alleen gebruik van de meest hoogwaardige materialen (zoals Benthin).


Er zijn verschillende montagesystemen mogelijk. Montage kan geschieden door middel van een montageprofiel dat is afgewerkt met een koof. Ook kan worden gekozen voor montage met steunen op de muur. Ook is er de optie om zijgeleiding te plaatsen voor het monteren van rolgordijnen op een draai- of kiepraam. Ten slotte beschikken we bij Huizing Meubelstoffering over speciale systemen voor het monteren van rolgordijnen op kunststof kozijnen.

Plissé/Duette

Plissé- en duettegordijnen zijn prachtige systemen waarbij er koorden door het materiaal van de vouwgordijnen lopen. Waar plisségordijnen een harmonicastructuur hebben, waardoor men de koorden en gaten kan zien in het gordijn, hebben duettegordijnen een een honinggraatstructuur, dus al het ware een dubbele plissé waardoor men de koorden en gaten niet ziet.

Plissé- en duettegordijnen zijn leverbaar in bottomup- en topdown-uitvoeringen waarbij u kunt kiezen tussen uni of verduisterend. Alle plissé- en duettegordijnen worden door onze vakkundige medewerkers vervaardigd in onze eigen fabriek met gebruik van hoogwaardige materialen zoals Benthin.

Voor zeer grote ramen zijn er speciale ingespannen modellen mogelijk waarbij geen enkel koord zichtbaar is. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Benieuwd naar onze rol-, plissé- of duettegordijnen? Kom eens langs in Hoogezand of neem contact op met Huizing Meubelstoffering door te bellen naar 0598 - 39 25 52

Contact